CLINICA SALVET

Despre noi

Medicii veterinari din Familia SALVET sunt mereu pregătiți să ofere servicii medicale veterinare de cea mai înaltă calitate. De la consultații și până la cele mai complexe intervenții chirurgicale, cățelușul sau pisicuța ta vor beneficia de servicii de specialitate personalizate pentru fiecare.

Colaborăm cu cei mai buni medici veterinari din țară și din afara țării, cu cele mai bune clinici și spitale veterinare și ne informăm în permanență referitor la cele mai noi metode terapeutice și la cele mai noi tipuri de intervenții chirurgicale. În plus, prin servicii cosmetice avem în vedere și cerințele de confort ale pacienților, dar ne gândim și la dorința de informare a clienților noștri posesori de animale, pentru care publicăm, periodic, articole, studii și organizăm workshop-uri.

Profesioniști

Ștefan Andrei Lepădatu

Doctor Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară BUCUREȘTI, în 2013. A învățat de la profesioniști din țară. Pasionat de tot ceea ce reprezintă medicina veterinară, se specializează în medicină de urgență, medicină de laborator și chirurgie.

A înființat Clinica SALVET Servicii Veterinare, în anul 2014, din dorința de a ridica serviciile medicale veterinare la cele mai înalte standarde.

Alături de o echipă dinamică și cu aparatură de ultimă generație, doctorul Ștefan Lepădatu reușește să sprijine cu profesionalism posesorii de animale de companie, oferind o gamă largă de servicii medicale veterinare.

Pe lângă serviciile pe care le oferă în cadrul clinicii SALVET Servicii Veterinare, publică periodic, alături de echipa clinicii, articole, studii și organizează workshop-uri, din dorința de informare a posesorilor de animale.

Dr. Ștefan Lepădatu se ghidează după principiile medicinii bazate pe dovezi și face totul pentru sănătatea animalelor.

Anca Maria Lepădatu

Doctor Medic Veterinar

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară BUCUREȘTI,în 2013. A învățat de la profesioniști din țară. Se specializează pe medicină internă, pediatrie veterinară și geriatrie veterinară. Adoră animalele. Are un pisoi în vârstă de 14 ani, Tomi. 

Împreună cu dr. Ștefan Lepădatu, a înființat Clinica SALVET Servicii Veterinare în anul 2014, din dorința de a ridica serviciile medicale veterinare la cele mai înalte standarde.

Alături de o echipă dinamică și cu aparatură de ultimă generație, dr. Anca Lepădatu reușește să sprijine cu profesionalism posesorii de animale de companie, oferind o gamă largă de servicii medicale veterinare.

Pe lângă serviciile pe care le oferă în cadrul clinicii SALVET Servicii Veterinare, publică periodic, alături de echipa clinicii, articole, studii și organizează workshop-uri, din dorința de informare a posesorilor de animale

Mai mult de atât, dr. Anca Lepădatu a fondat comunitatea internațională de medicină veterinară EUVets, prin care organizează conferințe și publică articole pentru medici veterinari, tehnicieni veterinari și studenți la Medicină Veterinară din toată lumea.

Dr. Anca Lepădatu se ghidează după principiile medicinii bazate pe dovezi și face totul pentru sănătatea animalelor.