Acum aproape 13 ani am primit cel mai frumos cadou de ziua mea: o #SuperPufoșenie mică și blănoasă, pe care am așteptat-o ani de zile în familia mea și care avea să îmi devină tot sufletul.

 El e Moțu și e tot.

 În ciuda vârstei, e încă vesel și cu chef de joacă, chiar dacă uneori știe să fie și un bătrânel capricios.

Moțu s-a adaptat foarte rapid la noua lui viață, deși mi-a dat niște bătăi mari de cap: a fost mereu foarte mofturos atunci când a fost  vorba de mâncare.

Când era mic, era tare poznaș. Trăznăile lui preferate erau rosul papucilor de casă și zgâriatul ușii de la intrare (de supărare că mai trebuia să rămână singur acasă). I-a plăcut mereu să se joace cu jucării, ba chiar are și jucării preferate. În plus, îi mai plăcea mult să ne jucăm de-a v-ați ascunselea și să facă aport.

I-au plăcut și încă îi plac mult plimbările lungi. Mereu a fost un cățel cuminte și ascultător, în ciuda temperamentului destul de încăpățânat pe care îl are, căpătat probabil de la mine. 🙂

De la deschiderea cabinetului SAL-VET, mersul la veterinar a devenit o plăcere, bucurându-ne mereu de cele mai bune servicii.

Chiar și după ce ne-am mutat din Bacău, tot ne-au oferit mereu cele mai bune sfaturi și cel mai bun ajutor și au fost mereu lângă noi.

Mai mult și, cel mai important, Moțu este acum în viață numai datorită medicilor extraordinari de la SAL-VET.

Locuiam în București, când, deodată, starea de sănătate a lui Moțu a început să se deterioreze.

Agravându-se rapid și Moțu pricopsindu-se cu diabet, a trebuit să mergem la mai multe cabinete veterinare din București, pentru ajutor.

Toți medicii de acolo la care am fost mi-au spus că șansele ca Moțu să își mai revină din starea în care ajunsese, erau foarte mici și că mai bine aș renunța, spre disperarea mea și spre chinul lui.

Decizia finală și plină de speranță a venit doar de la SAL-VET, singurul loc de unde am auzit că nu este imposibil!

Doar datorită domnului doctor Ștefan Lepădatu și doamnei doctor Anca Lepădatu el este acum în viață și se bucură de fiecare zi alături de mine și pentru asta le suntem recunoscători.

De aproape 13 ani este lângă mine și îmi e tot sufletul.

De la el îmi iau energia.

El îmi dă tot ce nu îmi pot da oamenii. Îl iubesc din tot sufletul și aș vrea să rămână cu mine toată viața.

El e Moțu și e tot.

Ștefana Radu