𝗔𝗩𝗘Ț𝗜 Î𝗡 𝗙𝗔𝗠𝗜𝗟𝗜𝗔 𝗗𝗨𝗠𝗡𝗘𝗔𝗩𝗢𝗔𝗦𝗧𝗥Ă, 𝗢 𝗠𝗜𝗡𝗨𝗡𝗔𝗧Ă (Ș𝗜, 𝗖𝗘𝗟 𝗠𝗔𝗜 𝗣𝗥𝗢𝗕𝗔𝗕𝗜𝗟, Ș𝗜 𝗧𝗔𝗥𝗘 𝗣𝗢𝗭𝗡𝗔ȘĂ ) #𝗦𝗨𝗣𝗘𝗥𝗣𝗨𝗙𝗢Ș𝗘𝗡𝗜𝗘 Ș𝗜 𝗗𝗢𝗥𝗜Ț𝗜 𝗦Ă Î𝗜 𝗙𝗔𝗖𝗘Ț𝗜 𝗣𝗢𝗩𝗘𝗦𝗧𝗘𝗔 𝗖𝗨𝗡𝗢𝗦𝗖𝗨𝗧Ă, Î𝗡𝗧𝗥𝗘𝗚𝗜𝗜 ȚĂ𝗥𝗜? 📣🥇🔝📣
❤️
Dacă da, vă invităm să ne scrieți povestea Blănoșeniei dumneavoastră (sau să ne trimiteți un video ) în care să ne spuneți totul despre cum a intrat animăluțul, în viața dumneavoastră – cum s-a integrat, ce îi place să facă, ce schimbări a adus în casă și ce înseamnă pentru familia dumneavoastră (minimum 400 de cuvinte) . 
Articolele alese vor fi publicate pe site-ul nostru – www.clinicasalvet.ro și vor fi premiate cu suprize pentru patrupedul dumneavostră. (Și mai multe șanse au articolele în care ne expuneți și experiența dumneavoastră în clinica noastră). 🔝
Ba mai mult, vom promova articolele alese nu doar pe site, ci și pe toate rețelele noastre de socializare (și știți deja, că suntem prezenți pe mai multe și că pe facebook avem aproape 5000 de urmăritori).
Așteptăm cu drag, mesajul dumneavoastră, cu povestea, pe site, accesând acest link – http://clinicasalvet.ro/contact/ sau pe facebook. 
#SALVET
#ClinicăVeterinarăBacău🏥
#DinDragostePentruPacienți